Desatascos.cat és una empresa experta en tot tipus de neteges de canonades. Podem ocupar-nos al complet de la xarxa de sanejaments i emprenem neteges tant canonades com arquetes, baixants, sifons i fins i tot pous.

Utilitzem les més modernes tècniques de neteja i disposem de camions cisterna amb els quals realitzar els desembussos, per així evitar en pràcticament tots els nostres treballs les incòmodes obres.

Localització de Filtracions a Canonades

Per localitzar filtracions disposem de càmeres d’última generació

Inspecció de Canonades

Podem dur a terme el visionat de canonades a través de les més modernes càmeres i d’aquesta manera detectar problemes d’embussos, brutícia acumulada, avaries, objectes atrancados, etc. Podem proporcionar-nostres serveis de desembussos a Barcelona i tota la seva província, així com treballs d’urgència: Ens trobem a la seva plena disposició les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, fins i tot festius.

Per a la inspecció de canonades, en la nostra empresa disposem de dos tipus de càmeres, amb les quals podem accedir a diferents tipus de canonades i canalitzacions, de diàmetres que van des dels 50 als 800 mm. Amb aquest servei de cambra es poden visualitzar els problemes que causen els embussos a les canonades.

camion-sin-logo
camaras-2

Neteja de Canonades

Som especialistes en la realització de neteges de canonades de tot tipus. Tant si es requereix un servei urgent com si es decanta per un manteniment periòdic, no dubti en contactar amb nosaltres. Podem atendre-les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, inclosos festius. Contacti amb nosaltres per a qualsevol servei a Barcelona o la seva província.

Ens ocupem tant de canonades que condueixen aigua potable com de canonades industrials. Els nostres serveis van destinats tant a particulars com a comunitats de veïns, seus d’empreses, edificis públics, etc. A més, som capaços de netejar els espais més difícils, com solen ser les arquetes, baixants i sifons, pàrquings, etc. Llocs en els quals es van acumulant amb el temps totes les deixalles que anem llançant en els nostres desguassos i que fan que la brutícia posi en perill la salubritat de l’immoble en el seu conjunt.

Desembussament de canonades

NETEGES PROFESSIONALS 100X100 GARANTIDES

Ens ocupem de tota classe de desembussos de canonades a Hospitalet de Llobregat, com també a Barcelona, ​​etc. Efectuem aquests treballs de forma urgent a tota la província de Barcelona, ​​independentment de la localitat en la qual vostè es trobi. Podem acudir de la forma més ràpida i li garantim, gràcies a la nostra àmplia experiència, que el seu problema es solucionarà de la forma més satisfactòria possible.

Som experts en tot tipus de desembussos i neteges de canonades, com els de les baixants, les arquetes, etc. Posem a la seva disposició un ampli equip de persones perfectament qualificades que pot estar en aproximadament en una hora en qualsevol punt de Barcelona o cinturó. Atenem tant a particulars com a comunitats de veïns, locals i empreses. La major part dels treballs es realitzen amb camió cisterna, un mètode 100% efectiu.

Desembussament de Baixants

¿S’ha produït un embús imprevist en alguna de les baixants del seu immoble? Ens ocupem de tot tipus de desembussos de baixants. La nostra empresa pot proporcionar-li un servei d’urgència. Podem acudir en el termini d’una hora a qualsevol lloc de Barcelona i el cinturó. Atenem les seves urgències les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, fins i tot diumenges i festius. Ens ocupem tant d’habitatges particulars com d’edificis d’oficines, comunitats de veïns, etc.

Les baixants són un dels elements de tota la xarxa de sanejament més propensos a embussar-se, de manera que moltes vegades és necessari escometre treballs urgents, ja que els problemes solen aparèixer d’improvís. Una baixant és l’encarregada de transportar l’aigua que enviem pels nostres desguassos fins a la xarxa de clavegueram, de manera que, si s’embussa, els immobles afectats poden patir un problema de salubritat. Per això és important trobar una solució a la major celeritat. La nostra empresa pot garantir no solament solucionar la incidència, també que els conductes no tornaran a atrancarse en un llarg període de temps. Per això ens hem convertit en una referència en el nostre sector.

Manteniment de Canonades

Emprenem el manteniment de canonades de forma periòdica en tota l’àrea de Barcelona i el seu cinturó. A més, podem oferir-li serveis d’urgència, atenent tant domicilis particulars com a comunitats de veïns, empreses, oficines, etc.

Estem especialitzats en tot tipus de xarxes, independentment de la seva instal·lació i dels materials de què estiguin fabricats els conductes. És important que el tractament que se li apliqui a cada canonada sigui el més adequat per garantir la seva durabilitat, ja que, aplicant el producte adequat, s’aconsegueixen resultats excel·lents, dels que l’immoble es beneficiarà durant un llarg període de temps.

El manteniment de les seves canonades és una causa pendent de la majoria dels immobles. En general, no es fa gaire cas a la xarxa de sanejament fins que es produeix algun problema, que sol tenir d’atendre d’urgència, un servei que també li podem proporcionar.

Desembussos amb Càmera

Urgències 24 hores

La nostre empresa te un camió amb dos operaris sempre a disposició del client les 24 hores tots els dies de l’any sense excepció.

Les urgències son ateses en una hora com a màxim.