La nostra empresa es dedica al sector de desembussaments de baixants generals des de fa 25 anys amb camions mixtos i personal qualificat.

Amb el nostre sistema de desencallar per pressió d’aigua, podem realitzar l’alliberament a qualsevol planta de l’edifici sense tenir que fer obres i en un temps estimat d’entre una i dues hores de treball.

Els serveis que realitzem son en comunitats de propietaris, locals, empreses, etc.

Les urgències son ateses en una hora com a màxim.

La nostra àrea de treball es limita al mapa exposat. 

Els nostres vehicles estan dotats de camara de TV i localitzador d’arquetes i canonades ocultes.

Garantim tots els serveis a l’albarà de treball mitjançant la camara de TV si és possible.

Truqui’ns!

En menys d’1 hora serem a casa seva.

644 337 974

Desembussament de Baixants

¿S’ha produït un embús imprevist en alguna de les baixants del seu immoble? Ens ocupem de tot tipus de desembussos de baixants. La nostra empresa pot proporcionar-li un servei d’urgència. Podem acudir en el termini d’una hora a qualsevol lloc de Barcelona i el cinturó. Atenem les seves urgències les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, fins i tot diumenges i festius. Ens ocupem tant d’habitatges particulars com d’edificis d’oficines, comunitats de veïns, etc.

Les baixants són un dels elements de tota la xarxa de sanejament més propensos a embussar-se, de manera que moltes vegades és necessari escometre treballs urgents, ja que els problemes solen aparèixer d’improvís. Una baixant és l’encarregada de transportar l’aigua que enviem pels nostres desguassos fins a la xarxa de clavegueram, de manera que, si s’embussa, els immobles afectats poden patir un problema de salubritat. Per això és important trobar una solució a la major celeritat. La nostra empresa pot garantir no solament solucionar la incidència, també que els conductes no tornaran a atrancarse en un llarg període de temps. Per això ens hem convertit en una referència en el nostre sector.

ESQUELETO BAJANTE
rec vertical
mantenimiento
BLOQUE CON BAJANTES
VISIONADO DE BAJANTE DE CARAMICA TAPONADO POR MATERIAL DE OBRA

Desembussos amb Càmera

24h
Camio_lateral