En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que, mitjançant la complementació del present formulari, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer automatitzat denominat “dades-privacidad.txt”, titularitat de Desatascos.cat amb la finalitat de poder gestionar la seva sol·licitud, així com per mantenir-lo informat de futures promocions, notícies i novetats relacionades amb el sector.

Desatascos.cat es compromet a tractar de manera confidencial les dades de caràcter personal facilitades ia no comunicar o cedir aquesta informació a tercers. Vostè podrà de forma lliure i voluntària facilitar la informació que se li demana en els formularis excepte en els camps que apareixen com a obligatoris.

La no introducció de la informació sol·licitada com a obligatòria podrà tenir com a conseqüència que no pugui atendre la seva sol·licitud. Al seu torn, i en virtut del que estableix la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç electrònic Desatascos.cat. informa que podrà utilitzar les adreces de correu electrònic facilitades, per arribar informació sobre els seus productes i serveis, avisos i ofertes i, en general, informació de caràcter comercial d’interès relativa a l’activitat de l’empresa.

Així mateix, l’informem de la possibilitat que té d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal de forma presencial a les oficines de Desatascos.cat., Acompanyant còpia de DNI, o bé mitjançant correu postal dirigit a:

Gran Via de les Corts Catalanes 1111 – 1113 – Local 9
Barcelona 08020

Telèfon: +34 637 54 53 54
Adreça de correu electrònic: info@desatascos.cat